Tider, priser & anmälan

SCHEMA (mer detaljerat schema kommer närmare eventet)
10.30 – 16:30  Danskurs i blues
Möjlighet finns att stanna kvar på Sliperiet tills middagen startar. Det finns inga duschar där men väl toaletter för att fräscha till sig.
18.30  Dörrarna öppnas på Blueskällaren
19.00  Buffén serveras
20:00 Bottleneck John inleder spelningen, följt av Headline Blues Band. Dessa byter av varandra under kvällen i ca 40 minuters set, så det blir nonstop dans/underhållning!
Baren är öppen hela kvällen. 
Observera att tiderna är preliminära och kan komma att ändras.

PRISER
Kurs 585 kr
Lunch 105 kr
Entré kvällen 265 kr
Buffé kvällen 185 kr
När du anmäler dig har du möjlighet att välja endast de delar du är intresserad av, men om du vill anmäla dig till allt kan vi erbjuda vårt Nalta Inclusive-paket för 955 kr.

VILLKOR
– Vi strävar efter balans mellan förare och följare på kursen och tillämpar kösystem. Tips är att paranmälningar har förtur, så försök gärna hitta någon att anmäla dig ihop med.
– Om ena parten i en paranmälan avbokar sig sätts den andra på kölistan tills vi kan para ihop så att det blir jämna par igen.
– Det är fritt att välja dansroll, tjejer kan välja att föra och killar att följa.
– Betalning ska ha skett innan kursstart, annars förlorar man sin plats.
– Anmälan är bindande, men vid särskilda skäl kan eventuellt avgiften återbetalas. Detta avgörs från fall till fall.
– Vill du endast komma och dansa (eller bara lyssna på musiken) på kvällen går det självklart också bra.. Anmälan sker via samma länk och betalas då också i förväg. Vill du vara garanterad en sittplats på VIP-läktaren under kvällen (gäller främst för de som inte vill dansa) går det bra att maila oss på info@naltablues.se. Begränsat antal platser.