Dans Blueskällaren

Nalta Blues är ett unikt tillfälle för alla bluesälskare att få chansen att dansa en hel kväll och blanda ren bluesdans med fox, bugg, West coast swing, Lindy hop eller varför inte blango (tango till bluesmusik). Eller kanske bara sitta och njuta av musiken med något läskande från baren och kika på såväl musiker som dansare, om man nu kan sitta still till denna svängiga musik.

Vi börjar med att välja Blueskällaren på Bruksgården som danslokal, för en mer stämningsfull och intim norrländsk bluesjoint får man leta efter. God mat och ännu godare sällskap, fullständiga rättigheter och fullspäckat med bluesinfluenser ger lokalen en perfekt inramning till kvällens dans.

Men för att kvällen ska bli så fantastiskt som möjligt vill vi skapa en musikalisk bredd och kontrast så att det finns något för alla. Därför har vi inte bara en utan två starka namn på scenen denna kväll: Headline Blues Band från Umeå samt Johan ”Bottleneck John” Eliasson från Lit!

Entre 265 kr. Buffé 185 kr.
Dörrarna öppnas 18:30, maten serveras mellan ca 19 till ca 20:30 och sedan är det nonstop livemusik mellan 20-24, inga pauser.
Du kan alltid chansa och bara komma men vi rekommenderar att du förbokar din plats, speciellt om du vill ha en garanterad sittplats under spelningen. Maila oss på info@naltablues.se med namn och antal platser. Först till kvarn gäller.